BudapestGO: megújul a BKK Futár app

Walter KatalinBudapestGO néven újul meg a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) utazástervezője, a BKK Futár nevű alkalmazás: a napokban elérhetővé váló új applikációban integráltan, egy helyen lehet a jövőben útvonalat tervezni, jegyet vagy bérletet vásárolni, valamint tájékozódni az aktuális forgalmi helyzetről.

Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke hangsúlyozta: a fővárosi önkormányzat célja, hogy „Budapestből egy zöld élhető város csináljunk”. Ehhez az kell, hogy az életminőség javuljon, folyamatosan fejlesszék a várost, javítsák a szolgáltatásokat és egyszerűbbé tegyék a budapestiek életét. A kabinetfőnök kiemelte, a város vezetői azokban a fenntartható, okos beruházásokban és fejlesztésekben hisznek, amelyeknek az a céljuk, hogy a felhasználóknak legyen jobb, „ne csak a beruházóknak és a kivitelezőknek”. A BudapestGO „pontosan ilyen”: utazástervezés, jegy- és bérletvásárlás, személyre szabott mobilitási szolgáltatások jelennek meg az alkalmazásban – mondta Balogh Samu.

Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója közölte: mérföldkő a budapesti közlekedés átalakításában, ügyfélélményben és digitalizálásban az új alkalmazás. A BudapestGO egy integrált felületen teszi lehetővé a Budapesten és az agglomerációban élőknek, hogy megtervezzék utazásaikat, megújítsák bérleteiket, valamint most már vonaljegyet is vásárolhatnak – mutatott rá. Walter emlékeztetett arra, hogy mostanra már a MÁV-HÉV adatai is valós időben jelennek meg a budapesti közösségi közlekedést használók mindennapjait megkönnyítő applikációban. Az alkalmazás felülete átláthatóbb lett, gyorsabb a tervezés, egyszerű a navigálás, valamint integrálták bele a BKK Infót is, így a forgalmi információk is elérhetőek.

A BKK közleménye szerint az alkalmazásban a digitális termékek között megjelenik az egyszeri utazásra alkalmas vonaljegy, márciusban pedig érkeznek a 30 és a 90 perces időalapú jegyek is. Nemcsak a budapesti járatokra, hanem a távolsági buszokra és csaknem minden nagyobb magyarországi város helyi közösségi közlekedési eszközére is lehet jegyet, bérletet váltani az alkalmazásban. A BudapestGO-nak köszönhetően nem kell további alkalmazásokat letöltenie vagy jegyautomatákat keresnie annak, aki egy másik településen jár. A BudapestGO lehetőséget ad arra is, hogy a BKK ügyfelei ismétlődően – szinte előfizetéses jelleggel – minden hónapban automatikusan megújítsák havi bérletüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Milyen női sportcipőt érdemes választani a mindennapokra?

pén febr 11 , 2022
ShareTweetPinShareBár azt hiheted, hogy rendkívül egyszerű minőségi és kényelmes női sportcipőt választani, ám ez közel sincs így. Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan érdemes megtalálni a megfelelő darabot, miért nem szabad kizárólag a szívedre hallgatni, amikor vásárlásra adod a fejed. Lássuk tehát, hogy mire érdemes figyelni! Határozd meg a céljaidat!  Manapság egy […]
borgo.hu

És még ez is...