Microsoft Magyarország: Mattheisen megy, Szabó a csúcson

Szabó Tamás MicrosoftJúlius 1-től Szabó Péter irányítja a Microsoft Magyarországot – jelentette be az információ-technológiai társaság.

Az új ügyvezető igazgató munkáját elődje, Christopher Mattheisen a hónap végéig segíti. A közlemény tapasztalt üzleti vezetőnek nevezi Szabó Pétert, aki hat éve érkezett a vállalathoz, miután 17 évet dolgozott az Unilevernél. A szakember 2019. augusztus 26-tól tölti be a Microsoft Magyarország vállalati és partnerkapcsolati üzletág igazgatói pozícióját.

A társaság lakossági üzletágának régiós igazgatójaként kezdett, majd a vállalati és partnerkapcsolati üzletág igazgatójának nevezték ki az elmúlt három évben. Ebben a pzícióban a redmondi cég magyarországi partneri és viszonteladói hálózatának irányításáért és digitális átalakulásukért felelt.

Az új vezető véleménye szerint Magyarországon még sosem volt olyan sürgető a digitalis képességek fejlesztése, mint ma. Az új cégvezető szerint minden szervezet sikere azon múlik, hogyan támaszkodik digitális technológiákra, és miként alkalmazkodik a váratlan helyzetekhez – írták.

A társaságnak egyébként több, egyenrangú ügyvezetője van: Szabón kívül Zayn Fernandes, Benjamin Orndorff és Csanak Gabriella. Mindannyian önállóan képviselhetik a társaságot. 


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szegények: a világ 500 leggazdagabb embere 1400 milliárd dollárt veszített már idén

vas júl 3 , 2022
A világ 500 leggazdagabb emberének vagyona 1400 milliárd dollárral csökkent az idei első fél évben a globális részvénypiacok lejtmenete miatt, június végi állapot szerint – írja a Bloomberg. Különösen sokat veszített a Tesla vezetője, Elon Musk, csaknem 62 milliárd dollárt, de még ennél is egy “hajszállal” többet, 63 milliárd dollárt […]
dollár