Mi az? Hordozható, és QR-kód alapú wifi csatlakozásra képes

oldtvMagyarországon is kapható az Epson első hordozható üzleti projektora, amely QR-kód segítségével történő wifi csatlakozással rendelkezik. Az EB-W28 3 LCD projektort okos eszközökkel való használatra tervezték, így lehetővé teszi a tartalom gyors és egyszerű megosztását. „Az iProjection QR-kód olvasó segítségével teszi lehetővé, hogy a felhasználók okostelefonjukkal vagy táblagépükkel egyszerűen csatlakozzanak az EB-W28 készülékhez. Az Epson iProjection alkalmazás letölthető szinte bármilyen okos eszközre, a QR-kód szkennelése után a kiválasztott tartalmat az EB-W28 projektor is megjeleníti. Még soha nem volt ilyen egyszerű az okos eszközökön tárolt képek és dokumentumok megosztása a szélesebb közönséggel” – mondta Tőrős Gáspár, az Epson projektorokért felelős termékmenedzsere.

A készülék HDMI bemenete MHL-kompatibilis, így kábelen keresztül lehetővé teszi további okos eszközök csatlakozását. A hatásos üzleti prezentációk érdekében a projektor kiváló képminőséget, és rugalmas elhelyezést biztosít a függőleges és vízszintes trapézkorrekciónak és az optikai zoomnak köszönhetően. A megbeszéléseken az osztott képernyő funkcióval egyszerűvé válnak az összehasonlítások. A firmware frissítési, valamint az OSD menü másolási funkciók minimalizálják az állásidőt és lehetővé teszik egy nagyobb géppark gyors telepítését. A WXGA felbontással, a 10 000:1 kontrasztaránnyal, a 3000 lumen fényerővel, valamint az Epson 3LCD technológia egyformán erős fehér- és színesfény-kibocsátásával az EB-W28 mindig kiváló minőségű, élénk, természetes színvilágú képet, és a versenytársakhoz képest háromszor nagyobb fényerejű színeket biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Twitter-fiókja is van a többszörösen visszaeső krokodilnak

sze dec 17 , 2014
Több gyereket is megevett hajdan a világ legidősebb ismert, fogságban tartott krokodilja, amely kedden ünnepelte 114. születésnapját egy dél-afrikai vadasparkban. A scottsburghi (KwaZulu-Natal tartomány) Crocworld Conservation Centre lufival és tortával várta kedden a látogatókat, akik a vén Henrynek, a vadaspark legnépszerűbb lakójának a felköszöntésére érkeztek. A hüllőt 1903-ban ejtették fogságba […]

Friss, ropogós