Megérkeztek az új Dell XPS 15 és XPS 17 laptopok

A Dell bemutatta az új XPS 15 és 17 modelleket. A vállalat újratervezte az XPS 15 laptopot, valamint bemutatta a vadonatúj XPS 17-et is.

Tíz hosszú, várakozással terhes év után, minden idők legerősebb XPS-laptopjaként visszatért a termékcsalád 17 colos tagja, az XPS 17. Az új laptopnak nem csupán a teljesítménye csúcs, hanem a gyártó szerint jelenleg ez a világ legkisebb 17 colos laptopja. A négyoldalú, lényegében szegély nélküli InfinityEdge kijelzőnek köszönhetően a ma elérhető 15 colos laptopok közel felénél kisebb méretű, így az XPS 17 gyakorlatilag önálló kategóriát alkot. A gép tizedik generációs Intel Core processzorokkal és akár NVIDIA GeForce RTX 2060 Max-Q grafikus vezérlővel is elérhető. A Dell továbbfejlesztette az XPS 15 modellt is, amely így a világ legkisebb 15,6 colos nagy teljesítményű laptopja — legalábbis ezt állítja a gyártó. Az új XPS 15 a 16:10 képarányú kijelzővel rendelkezik. A laptop akár 25 órás akkumulátor-üzemidőt kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Izraeli kibertámadás béníthatott meg egy iráni kikötőt

pén máj 22 , 2020
Izraeli kibertámadás béníthatta meg a hónap elején az iráni Sahíd Radzsí kikötőt – jelentette a ynet. A Hormuzi-szorosban, Bandar-Abbász iráni tengerparti városában található kikötő forgalma május 9-én állt le váratlanul, miután a hajóforgalmat és az áruszállítást összehangoló számítógépes rendszer összeomlott. Amerikai sajtóértesülés szerint izraeli kiber-ellentámadás okozta a komputerek többnapos zavart […]
hacker

Friss, ropogós