McAffe a Xerox új nyomtatójában

xeroxA WorkCentre 7970, a Xerox új A3-as színes nyomtatója a nyomtatási és másolási feladatokat fekete-fehérben és színesben egyaránt akár 70 oldal/perces sebességgel látja el. A berendezés nagy befogadóképességű tálcát kapott, melybe kétezer ív papír helyezhető és – tovább növelve a hatékonyságot – az első nyomtatáshoz szükséges idő is mindössze 6,9 másodperc. A berendezés 1200*2400 dpi felbontással és a pontos színegyezést garantáló Digital Image Registration Control technológiával rendelkezik. A nagyobb kényelem érdekében a számítógépünk képernyőjén is megjeleníthető a készülék kijelzője.

Az új Xerox berendezés tervezésekor komoly figyelmet fordítottak a biztonságra: akészülék alkalmas az olyan érzékeny területeken működő szervezetek kiszolgálására is, mint a kormányzat, a pénzügyi vállalatok vagy az egészségügyi intézmények. A nyomtató szoftverébe integrálták a McAfee védelmi technológiáját is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Dimension Data a Check Point viszonteladója lett

csü okt 2 , 2014
A Check Point Software Technologies Ltd. magyarországi képviselete Gold Partner viszonteladó szerződést kötött a Dimension Data Magyarország Kft.-vel. A két szervezet világszinten már több éves partnerségi együttműködésre tekinthet vissza, ennek keretében jött létre a Check Point teljes portfóliójára vonatkozó hazai megállapodás is. A Dimension Data a hazai jelenlétét 2014 elején […]