Játékfanatikusok álma az LG új monitora

hercules-monitor-zoldAz LG Electronics (LG) új 4K ULTRA HD monitora, a fantáziadúsan 27MU67-nak nevezett modell e hónapban jelenik meg a kiemelt piacokon (Magyarország nem kiemelt piac, így csak augusztustól vehető meg 169 000 forint javasolt fogyasztói áron. A -szerk- megj.). A 16:9 képarányú, 27 colos monitort tervezői kifejezetten a kivételes játékélményre tervezték, a kijelő mérete gigantikus, 3840×2160 pixel felbontású. A monitor támogatja az AMD FreeSync technológiáját, 40–60 Hz-es képfrissítési tartományban. A FreeSync megszünteti a képtörést, amely akkor fordulhat elő, amikor a monitor és a videokártya nincs szinkronban. A technológia képkockák kiesése nélküli, folytonos mozgás-megjelenítéssel biztosítja a legfolyamatosabb és leggördülékenyebb játékélményt.
Az LG 27MU67 In-Plane Switching (IPS) panel mellett Dynamic Action Sync (DAS) módot is nyújt, így a bemeneti késleltetés 9,7 ezredmásodpercre csökkent. A kijelzőn a Game Mode gomb segítségével a felhasználók egyénileg állítható be a monitor minden egyes játékhoz, a legoptimálisabb játékélmény érdekében. A Black Stabilizer technológia pedig világosabbá teszi a megjelenített kép sötétebb részeit, ezzel segít felderíteni azokat a területeket, ahol különféle tárgyak vagy ellenségek rejtőzhetnek a játék során. Mi több, a Flicker Safe funkciónak (villódzásmentes háttérvilágítás) köszönhetően kevésbé veszi igénybe a szemet még maratoni hosszúságú játék vagy számítógépes munka során is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Akkutippek VII.

hét jún 15 , 2015
Bár a gyártók nagy gondot fordítanak a laptopok, tabletek, telefonok fogyasztásának csökkentésére, és egyúttal a beépített áramforrás üzemidejének meghosszabbítására, azért az üzemidő meghosszabbításának több trükkje is van. A kettő az egyben trükk A kettő az egyben eszközök általában egy tabletet és egy megfelelő dokkolót (egy billentyűzetet) tartalmaznak. Ezekbe a csatolt részekbe […]