Itt a Savage, a HyperX leggyorsabb SATA SSD-je

HyperX-Savage-SSDA HyperX, a Kingston divíziója bemutatta az új generációs SATA Rev. 3 (6 Gb/s) HyperX Savage SSD-t, amely a HyperX 3K SSD utódja. A HyperX Savage meghajtót négymagos, nyolccsatornás Phison S10 vezérlő működteti, amely magas IOPS értékeket és hihetetlenül gyors olvasási és írási sebességet nyújt tömöríthető illetve nem tömöríthető adatok esetében egyaránt. A Savage modell a HyperX generáció leggyorsabb SATA-alapú SSD-meghajtója. Az akár 560 MB/s olvasási és 530 MB/s írási szekvenciális sebességgel és az akár 100 ezer olvasási és 89 ezer írási IOPS értékekkel a HyperX Savage magasabb teljesítményt, gyors válaszidejű többfeladatos feldolgozást, és összességében gyorsabb rendszerteljesítményt biztosít.

A HyperX Savage 120 GB-os, 240 GB-os, 480 GB-os és 960 GB-os kapacitással érhető el. Különálló SSD-ként, illetve bővítő készletben is kapható, amely egy 2,5 hüvelykes 3.0 USB-házat, egy 3,5 hüvelykes keretet és rögzítőcsavarokat, egy SATA-adatkábelt, merevlemez-klónozó szoftvert, egy többfejes csavarhúzót és egy 7–9,5 mm-es adaptert is tartalmaz. A meghajtó a HyperX hivatalos viszonteladói, az iPon és az Extreme Digital kínálatában érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ez tényleg a játékrajongók mennyországa

sze ápr 29 , 2015
Évtizedes problémát megoldva az LG 21:9 képarányú UltraWide monitora az AMD FreeSync technológiájával biztosítja a képtörések és az akadozások nélküli játékélményt. A 21:9-es képarányú monitorok vezető gyártójaként az LG AMD FreeSync technológiájával felszerelt monitora (34UM67 modell) véget vet a korábbi kijelzőkre jellemző, a játékélményt megzavaró problémáknak. Az AMD FreeSync technológiájának […]
játék

Friss, ropogós