Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

Gyurós Tibor-díj 2022Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) zsűrije a siófoki MENTA konferencián jelentette be az év Gyurós Tibor-díjasait: az év menedzserét, az év digitalizációs projektjét, az év innovációja díj nyertesét, illetve az év digitális oktatási nagykövetét. Az elismeréssel 2001 óta a hazai infokommunikációs szektorban meghatározó szakemberek és kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozások tevékenységét ismeri el négy kategóriában a szakmai szervezet.

A Gyurós Tibor-díj nyertesei 2022-ben

  • Az év menedzsere – Kádár Tamás, a SEON Holdings Ltd. leányvállalatának, a SEON Technologies Kft. vezérigazgatója és társalapítója.
  • A digitális oktatás nagykövete – Kölkedi Krisztián, a Magyar Állam tulajdonában lévő Express Innovation Agency Zrt. stratégiai vezérigazgató-helyettese.
  • Az év innovációja – Medipredict Kft.
  • Az év digitalizációs projektje – FAIR PAY CONTROL Zrt.

A díjazottak rövid videós bemutatkozása megtekinthető az IVSZ YouTube-csatornáján


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Négy lépés, hogy az ötödik ne a céged felszámolása legyen

hét szept 26 , 2022
Van néhány alapvető lépés, amelyet minden vállalat megtehet azért, hogy ne váljon áldozattá – ráadásul ezek a lépések hatékonyabbá tehetik a szervezetet, miközben segítenek abban is, hogy a keletkező adattömegből üzletileg hasznos információkat nyerjen ki. „A dokumentum- és adatkezelés módja alapvetően határozza meg, hogy egy vállalat mennyire védett a támadásoktól. […]
Nagy Rita, az Iron Mountain Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója