A T-Systems Magyarország Zrt. felvásárolja a ServerInfo-Ingatlan Kft-t

szerverekA T-Systems Magyarország Zrt. megállapodást kötött a WING Csoporttal a ServerInfo-Ingatlan Kft. 100 százalékos megvásárlásáról, a tranzakció végeredményeként a Magyar Telekom csoport megszerzi annak az ingatlannak a tulajdonjogát, ahol a nagyon biztonságos, legmodernebb infrastruktúrával rendelkező adatközpontja található – közölte az anyavállalat Magyar Telekom Nyrt. a tőzsde honlapján.

A tranzakció értéke 14,4 millió euró, ami az október 19-i szerződés kötésekor 306,45 forint/euró árfolyamon számolva mintegy 4,4 milliárd forint. A tranzakció lezárására várhatóan 2016 végéig kerülhet sor, a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyásától függően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bajcsy-kórház: vonalkód segíti a betegbiztonságot

szo okt 22 , 2016
A legmagasabb betegbiztonsági szintet jelentő informatikai fejlesztést vezették be a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben a fekvőbeteg-ellátó osztályokon és szakambulanciákon, illetve a laboratóriumi vizsgálatok területén — közölte az intézmény. Az országban elsőként ebben a kórházban alkalmazzák a laborvizsgálatoknál a páciensek adatainak teljesen automatizált azonosítását – idézték a közleményben Bodnár Attilát, […]
Barabási NFT

Friss, ropogós