Megújult a CRS Portál

grafikonÚj megközelítésű, letisztult riporting és analitikai megoldás legújabb verziójával lépett a magyar piacra az Avensoft Kft. A Controlling Report System (CRS Portál) célja, hogy betöltse a táblázatkezelők és a robosztus, drága BI rendszerek között fennálló piaci űrt. A CRS Portál ötletét a vállalati riporting és analitika területén felmerülő számos tevékenység egységes környezetbe való integrálásának és egyszerűsítésének igénye adta.

A CRS Portál egy olyan, tisztán webes alapú automatikus riporting és elemző portál, amely a legismertebb elérhető adatbázisokra épülve, egységes portál felületen hozzáférhető, könnyedén elkészíthető riportokat, analitikákat és fontos teljesítménymutatók (Key Performance Indicator – KPI) mutatókat biztosít a vállalat aktuális teljesítményével kapcsolatosan. A szoftver egyszerűsége, áttekinthetősége és a mögötte álló sokéves fejlesztői tapasztalat eredményeként a CRS Portál használatával csökkenthetők a riporting tevékenységre fordított emberi erőforrásigények és nagyobb költséghatékonyság érhető el — áll a társaság közleményében.

Az Avensoft Kft. 2006-ban jött létre a Verticum 2004 Bt. utódjaként. A teljes mértékben hazai tulajdonú vállalat legfontosabb célkitűzése komplett, kulcsrakész, a felhasználó igényeit maximálisan kielégítő üzleti információs rendszerek fejlesztése, telepítése és utólagos támogatása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.