Csodás teljesítményjavulást ígér az SAP új zászlóshajója

sirAz elmúlt húsz év legfontosabb termékinnovációjaként mutatta be az SAP a legújabb nagyvállalati szoftvercsomagját. Az S4/HANA-ban az üzleti szoftverek új generációja ölt testet; adatduplikációk nélkül, villámgyorsan dolgozik, a legmodernebb kezelőfelülettel rendelkezik, natív módon támogatja az üzleti kereskedelmi hálózatokat, a big data feladatokat, és egyaránt elérhető a felhőből, helyben telepített módon, vagy ezek kombinációjaként. Az új termékben a hagyományos nagyvállalati szoftvercsomag összes kódsorát átírták. Ennek, és a HANA memória alapú technológiának köszönhetően ezernyolcszázszor gyorsabb analitikai képességet, tízszer kisebb hardverigényt ígér a Business Suite legújabb kiadása.

Ezernyolcszázszor gyorsabb analitika

Itt már egy rendszerben foglalnak helyet a vállalatirányítási, ügyfélkezelési, beszállítói, és más funkcionalitások, és az áttervezett üzleti modelleknek köszönhetően egy-egy feladat elvégzése négyszer kevesebb lépésben történik meg. Az SAP szerint az S4/HANA használata nemcsak leegyszerűsíti a nagyvállalatok mindennapi működtetését a komplex világban, hanem kevesebb informatikai erőforrást is igényel. A piacon már elérhető, negyedik generációs új termékre könnyedén át tudnak migrálni az SAP nagyvállalati ügyfelei. Az S4/HANA előállításában a szoftvergyártó magyarországi fejlesztőközpontja is részt vett, adatbiztonsági oldalról járultak hozzá a termék kibocsátásához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tavasszal jön az EKÁER-használók paradicsoma

ked febr 10 , 2015
Könnyebbséget ígér az EKÁER-t használóknak egy új fejlesztés. Olyan számítástechnikai megoldást fejlesztett a ProgAdat Kft., amely figyelmezteti a kereskedőt, hogy a szállítani kívánt áru típusa és mennyisége EKÁER bejelentésre kötelezett és elkészíti a regisztrációhoz szükséges állományt is. Tavasszal továbbfejlesztik a szoftvert, akkor már teljesen automatizálható lesz az EKÁER regisztráció. Egy […]
számlatömb

Friss, ropogós