Gyér érdeklődés mellett zajlott a Glass Hack

glassA Colabs és az EU Edge május 23-25. között rendezett Glass Hack Budapest nevű rendezvényén 35 magyar, illetve Magyarországon élő külföldi programozó, fejlesztő, designer, videó- és animációs művész, marketingszakember vett részt. A „Glassware” (a Google Glass-hoz, vagy más okosszemüveghez készített alkalmazás) applikációk versenyében, az előszűrést követően négy csapat négy projektje mérkőzött egymással.

A GoProTracks nevű alkalmazás összeköti a kedvenc sport videókat GPS, sebesség, magasság adatokkal és sportkiegészítők információival. A Pie egy főzést segítő szoftver, amely a teljes főzési folyamaton végigvezeti a felhasználót – ellátva őt az összes szükséges információval. A Sighter egy túravezető alkalmazás és egy kincskereső játék egyedi kombinációja. A Swipe Your Trip virtuális városnéző túraprogram, amely végigkísér a teljes túrán, útvonalat tervez, hang és kép alapú leírást nyújt az egyes állomásokról. A résztvevők szavazatai alapján végül Sighter projekt került ki győztesként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Miniduke aktív, és élvezi

hét jún 2 , 2014
Április végén a Microsoft bejelentette, hogy egy, a Word-ben lévő biztonsági rést aktívan használják a támadók. A cert.hu közleménye szerint több esetben is látható volt, hogy hol használták ki a sérülékenységet kártevő telepítésére. Ezek közül az egyik különösen érdekes, mert a MiniDuke egy új változatát tartalmazta: Win32/SandyEva. A MiniDuke néhány […]