Okosodik a posta mobil applikációja

Magyar-Posta-appA Magyar Posta tavaly megjelent mobil alkalmazása új szolgáltatásokkal bővült. A postakeresőben júliustól megtalálhatók a Posta pénzügyi és biztosítási szolgáltatásai, továbbá a csekkbefizető automatákra és a bankkártyás csekkbefizető helyszínekre is szűrhetnek a felhasználók. A szűrési feltételek között helyt kaptak a hosszított nyitvatartású és a szombati nyitvatartású posták, erre a felhasználók visszajelzése alapján kiemelt igény volt. Az applikációban mostantól információt kaphatnak a felhasználók az egyes posták leterheltségről is, ennek pontosságáról visszajelzést is küldhetnek a Posta részére.

A díjkalkulátor funkcionalitása is bővült, melynek köszönhetően a korábbi belföldi termékek mellett már a nemzetközi levél és csomagküldemények költségei is megtekinthetőek.Teljesen új funkcióként a Posta Biztosítón keresztül mostantól utasbiztosítást is köthetnek az ügyfelek. A tervek szerint a jövőben még több megoldással fog bővülni a mobilon elérhető szolgáltatások köre. Végül, de nem utolsó sorban a Magyar Posta szem előtt tartja a magyarul nem beszélő ügyfelek igényeit is a teljes alkalmazás (beleértve minden funkciót és a szórakoztató játékokat is) angol nyelven is elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jön a Windows 10 alapú Acer Aspire One Cloudbook

csü aug 13 , 2015
Az Acer bemutatta a felhő alapú szolgáltatások igénybevételére optimalizált új eszközeit az Acer Aspire One Cloudbook 11-et és 14-et. A Windows 10 operációs rendszerrel ellátott készülékeket 802.11ac vezeték nélküli technológiával, és a legújabb Intel mobil processzorokkal szerelték fel. A gyártó szerint az Acer Aspire One Cloudbook széria a tökéletes megoldás azoknak, […]
felhő

Friss, ropogós