Megnyílt a Huawei Customer Service Center

A Huawei megnyitotta első hazai ügyfélszolgálati központját Budapesten, ahol felhasználói számára teljes körű tájékoztatást és szerviz szolgáltatásokat kínál.

A Huawei Customer Service Centerben lehetőség van a vállalat viselhető okos eszközeinek, valamint okostelefon és táblagép kiegészítő termékeinek megvásárlására. Az új irodával bővült a Huawei szerviz szolgáltatása, amely már minden 30 ezer fő feletti településen elérhető – országszerte 117 postahivatalban adhatók le javításra a Huawei és Honor mobilkészülékek.

„Az elmúlt év a dinamikus növekedés és a sikerek éve volt a Huawei számára Magyarországon, most pedig megnyitottuk első ügyfélszolgálati irodánkat az országban, ami jelentős mérföldkő számunkra. A célunk, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük ezeket a szerviz szolgáltatásokat, ezáltal egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük felhasználóink életét” – mondta el Stepan Endys, a Huawei fogyasztói üzletágának szerviz menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Törökországban (is) épít adatközpontot az Oracle

vas jan 22 , 2017
Az Oracle bejelentette, hogy a következő hat hónap során három új adatközpont-régiót hoz létre ezeken a helyszíneken: Restonban (Virginia, USA), Londonban és Törökországban. Az új adatközpont-régiókat 2017 közepén kapcsolják be az Oracle felhő-hálózatába. Az Oracle felhő adatközpontjai régiókba szerveződnek, amelyek legalább három, nagy sávszélességű, egymástól több kilométer fizikai távolságban elhelyezett, […]
felhő

Friss, ropogós