Még csak a vállalatok harmada használ IoT megoldást

RekasiTiborA T-Systems Magyarország megbízásából készült kutatás szerint a megkérdezett vállalatok közel egyharmada használ már valamilyen IoT megoldást jó tapasztalatokkal. Ezek közé tartozik többek között a gépjárműflotta-követés, gyártási rendszerek szenzorokkal való felszerelése. Bevezetésre váró alkalmazások között népszerű az okos beléptető rendszer, de az egyik legnagyobb lehetőséget az épületmenedzsmenttel összefüggő megoldások terén látják.

„Az IoT-ban nemcsak egy újabb, a nagyvállalatok életét is befolyásoló technológiai trendet, vagy felkapott hype-ot látunk, hanem olyan új perspektívát az üzleti döntéshozók számára, amellyel kontrollálhatóbbá és hatékonyabbá tehetik saját tevékenységüket. A számos, sikeresen működő rendszer mellett még óriási a fejlődési potenciál a dolgok internetének hazai piacán” — mutatott rá Rékasi Tibor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Lenovo bemutatja a Tango projektes okostelefonját

sze máj 11 , 2016
A Lenovo a #LenovoTechWorld konferenciáján több terméket jelentenek be: a Google-lel közösen például bemutatják a világ első, fogyasztóknak szánt Project Tango rendszerű okostelefonját. A Project Tango kiterjesztett valóság alkalmazásokkal – játékokkal, navigációs és más segédprogramokkal – látja el az okostelefonokat. Ez az eszköz teljesen új módját kínálja a világ megismerésének, […]

Friss, ropogós