Itt a Tenda csodás otthoni wifi rendszere

A Tenda nova MW5 egy egész otthon wifi lefedettséggel ellátó wifi rendszer, amelyet nagyobb háztartások számára terveztek, minimum 100 Mbps, vagy nagyobb szélessávú szolgáltatásokkal.

A Tenda mesh technológiája révén minden egyes jeltovábbító automatikusan csatlakozik a másikhoz, létrehozva egy egységes hálózatot az egész otthonunkban. A három egységből álló MW5 csomag akár 325 m² területet képes lefedni. Az központi egység gigabites portokat kínál, amelyek a leggyakrabban használt 100 Mbps-os, vagy annál nagyobb szélessávú szolgáltatásokat, a 4K-os videók zökkenőmentes lejátszását is kiszolgálják. A többi fali másodlagos csatlakozó automatikusan kapcsolódik a meglévő mesh hálózatához, az előre konfigurált beállításokkal, így a beállítás a lehető legegyszerűbb lesz. Beépített kettős antennák a kiváló falon keresztüli jelátadás érdekében A 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es csatornákat optimalizáló funkciókkal a nova MW5 rendszer automatikusan beállítja az adatátviteli sebességet, akkor is, ha két fal mögé kell eljuttatnia a jelet. Beamforming: a jel ott lesz a legerősebb, ahol arra szükség van A beamforming technológiával a nova MW5 erősebb wifi jelet küld abba az irányba, ahol az eszközök vannak.

Ahelyett, hogy a jel az egész területen elszórtan jelenne meg, ezzel jobb hatékonyságot lehet elérni a netezési élménynél. Fali konnektorba csatlakoztatható kialakítás Számos wifi mesh rendszer van a piacon, azonban egyik sem rendelkezik normál, a fali elektromos dugaljakba helyezhető szatellit egységekkel. Ezek telepítése nem csak jóval egyszerűbb, de így helyet sem foglalnak. Akár hatvan csatlakoztatott eszközt is kezel Az 1 GHz-es főmodul és a MU-MIMO technológia kombinálásával a nova MW5 képes egyszerre több eszközt is kiszolgálni, így biztosítva a folyamatos, megszakadás nélküli internetet az egész ház számára. További szatellitek hozzáadásával (a főmodulhoz maximálisan hat egység csatlakoztatható), a teljes lefedettség akár 557 m² is lehet. A Tenda nova MW5 augusztus végétől már elérhető a magyar piacon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elkészült a V4-es digitális szolgáltatási tér bevezetési dokumentuma

csü aug 2 , 2018
Elkészült a visegrádi országokra kiterjedő digitális szolgáltatási tér, a V4 Smart Platform bevezetési feltételeit összefoglaló dokumentum – közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. A közlemény szerint a kezdeményezéssel a visegrádi együttműködés tagállamaiban átjárható és kényelmes, a közigazgatást segítő elektronikus szolgáltatások indulhatnak el. A magyar visegrádi elnökség honlapján vasárnap nyilvánosságra hozott V4 […]