Januárban tízezernél több .hu domaint regisztráltak

.hu domainJanuárban újra meghaladta a tízezret a .hu domain regisztrációk száma, erre 2021 áprilisa óta nem volt példa; az elmúlt öt évben pedig először 2020 márciusában lépte át a tízezret a hazai domain foglalások havi mennyisége – közölte a Rackhost Zrt. A közlemény szerint az új weboldalak létrejöttének üteme és a domain regisztrációk számának változása összhangban van a koronavírus járvány egyes hullámainak alakulásával.

Az elmúlt több mint fél évben a .hu domain foglalások elmaradtak a 2021-es év eleji csúcsoktól, miközben az idei januári adatokból arra lehet következtetni, hogy újabb fellendülés indul. Míg tavaly decemberben 7630 .hu domaint regisztráltak, addig idén januárban már 10 610-et, ami 39 százalékos növekedés. Az, hogy ez egy növekvő trend kezdete, vagy csak egy kiugró érték, ami akár azzal is magyarázható, hogy a decemberi ünnepi időszak után sokan újult erővel vágtak bele a munkába, egyelőre megjósolhatatlan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Átadták az OSZK digitalizáló központját

szo febr 12 , 2022
Közgyűjteményi digitalizáló központot adták át az Országos Széchényi Könyvtárban (OSZK). A közel tízmilliárd forintból kialakított központban évente tízmillió oldalt lehet digitalizálni. A lapbehúzó szkenner óránként tízezer oldalt képes feldolgozni, de hangfelvételek, mozgóképek digitalizálása is lehetséges a központban. A digitalizációs központban klimatizált teret építettek ki, valamint kidolgozták a szükséges hardveres és […]
Országos Széchényi Könyvtár

És még ez is...