Elkészült a V4-es digitális szolgáltatási tér bevezetési dokumentuma

Elkészült a visegrádi országokra kiterjedő digitális szolgáltatási tér, a V4 Smart Platform bevezetési feltételeit összefoglaló dokumentum – közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.

A közlemény szerint a kezdeményezéssel a visegrádi együttműködés tagállamaiban átjárható és kényelmes, a közigazgatást segítő elektronikus szolgáltatások indulhatnak el. A magyar visegrádi elnökség honlapján vasárnap nyilvánosságra hozott V4 Smart Platform White Paper című dokumentum az ehhez kapcsolódó szolgáltatásfejlesztési javaslatokat tartalmazza – írták. Felidézték, hogy a határokon átnyúló szolgáltatások kialakítását a legutóbbi magyar V4-elnökség kezdeményezte, ezt követően egy évig tartottak az egyeztetések a többi tagállam szakmai szervezeteivel. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója, Veres Mihály kifejtette, hogy az átjárható elektronikus szolgáltatások a közlekedésre, az elektronikus és mobilfizetési szolgáltatásokra és a turisztikára terjedhetnek ki. Veres a közlemény szerint hangsúlyozta, hogy a V4 Smart Platform Projekt a tagállamok szakmai szervezeteinek és vállalkozásainak kölcsönösen előnyös együttműködését eredményezheti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így óvhatod meg a telefonod nyáron III.

csü aug 2 , 2018
Már javában tombol a nyár, ezért az LG összeszedett néhány tippet, amiket betartva még nyáron is könnyen megóvhatjuk kedvenc készülékünket. Vakító kijelző Könnyen megeshet azonban az is, hogy a megnövelt fényerő miatt a fehér háttéren megjelenő betűket csak hunyorogva tudjuk elolvasni, hiszen tökéletesen visszaverődik rajta az erős napfény. Tipp: Androidos […]
okostelefon