Marton váltja Bőthét az Invitech élén

Marton László, InvitechAz eddigi vezérigazgató-helyettes, Marton László veszi át a 4iG egyik leányvállalata, az Invitech irányítását.

Marton 2019 júniusa óta az Invitech ICT Services Kft. vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese; feladatköre kiterjedt az üzleti ügyfeleknek nyújtott távközlési és it-szolgáltatások értékesítésére, valamint a teljes körű ügyfélkapcsolati tevékenység irányítására. A szakember korábban a jogelőd Invitel üzletfejlesztési igazgatójaként meghatározó szerepet vállalt a társaság informatikai kompetenciájának megteremtésében, az infokommunikációs szolgáltatások bevezetésében. Ezt megelőzően éveken keresztül irányította a társaság nagyvállalati és kormányzati értékesítési tevékenységét, mely később kiegészült a középvállalati szegmens ügyfélkörével is.

Marton szakmai és vezetői tapasztalatait az IBM Magyarországnál eltöltött tíz év során alapozta meg, ahol a pénzintézeti üzletágban kereskedelmi területen dolgozott, majd a nagyvállalati ügyfélszegmens vezetője lett. A szakember az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően az egyik hazai rendszerintegrátor vállalatnál, a Grepton Zrt.-nél volt marketing és értékesítési igazgató. Marton feladata az Invitech üzleti stabilitásának megőrzése mellett a cégcsoport átalakítási folyamata során a telekommunikációs vállalat értékesítési tevékenység kialakítása és koordinálása lesz.

Bőthe CsabaBőthe Csaba, korábbi vezérigazgató 2022. július 1-től volt az Invitech vezérigazgatója, ezt megelőzően pedig az Invitech marketing- és üzleti támogatások igazgatóságát is vezette 2018 és 2019 között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

SSD-szerű microSD kártyákat mutatott be a Samsung

ked márc 12 , 2024
ShareTweetPinShareA Samsung bemutatta új, akár 800 megabájt/másodperc szekvenciális olvasási sebességű, 256 gigabájt (GB) méretű SD Express microSD kártyáját. A vállalat megkezdte az egy terabájt (TB) méretű UHS-1 microSD kártya sorozatgyártását is, amely V-NAND technológiát használ. A Samsung az első olyan, nagy teljesítményű microSD kártyáját mutatja be, amely az SD Express […]
Samsung SD Express microSD

És még ez is...