Invitel: Marton László lett a nagyvállalati és kormányzati igazgatóság vezetője

Marton-Laszlo-InvitelAz Invitel átalakította a vállalati és nagykereskedelmi üzletága működését. A társaság a nemrégiben bejelentett három fő stratégiát követve folytatja fejlesztéseit és továbbra is a tisztán ip-alapú hálózati szolgáltatásokra, a felhő alapú infokommunikációs megoldások értékesítésére, valamint további, egységesített kommunikációt és együttműködést támogató szolgáltatások kialakítására koncentrál. Ezért az Invitel a növekedési lehetőségeket biztosító üzleti területek dinamikus fejlődésének elősegítése érdekében optimalizálta vállalati és nagykereskedelmi üzletága szervezeti felépítését.

A nagyvállalati és kormányzati igazgatóság vezetésére Marton László, a társaság korábbi ICT üzletfejlesztési igazgatója kapott megbízást. A szakember elsődleges feladata lesz a jövőben a hagyományos telekommunikációs szolgáltatások nyújtása mellett az egyedi, ügyfélre szabott, integrált ICT megoldások fejlesztésének, valamint értékesítésének koordinálása – kiemelten kezelve a pénzügyi, az energetikai és a kormányzati szektort. Marton közel tíz éve dolgozik az infokommunikáció területén. Az Invitelt megelőzően, korábban többek között az IBM-nél és a Grepton Zrt.-nél töltött be kereskedelmi és üzletág vezetői pozíciókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Laptopra és szeszes italra fájt a foga: lefülelték

sze júl 1 , 2015
A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Zs. J. Ferenc 19 éves romhányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. június huszadikán este fél tíz körül az egyik romhányi családi ház kerítésén átmászott, majd az épület hátsó ablakát egy lapáttal […]

Friss, ropogós