Már megint közbeszerzést nyert a 4iG

A 4iG nyerte el a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal távoktatási licencek beszerzésére kiírt közel 1,9 milliárd forintos közbeszerzést – közölte a 4iG Nyrt. Az uniós, nyílt eljárás keretében lefolytatott közbeszerzési eljáráson a nyertes 4iG feladata zárt rendszerű távoktatási képzésmenedzsment és tananyagszerkesztő rendszer licenceinek beszerzése. Az ajánlat értéke nettó 1,895 milliárd forint plusz áfa.

A tőzsde prémium kategóriájában jegyzett informatikai vállalkozás 2018-ban csoport szinten nettó 14 milliárd forintos árbevételt és 102 millió forint nyereséget ért el. Az első negyedévben konszolidált árbevétele 56 százalékkal, 4,9 milliárd forintra nőtt, adózott eredménye 280 millió forint lett, a tavalyi hasonló időszaki 106 millió forintos veszteséggel szemben. Az elmúlt egy évben a részvény legmagasabb árfolyama 1184 forint, a legalacsonyabb 67,2 forint volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Adatbázisba kerülnek a fesztiválozók adatai

sze júl 17 , 2019
A jövőben a szervezőknek rögzíteniük kell a 25 ezer főnél nagyobb, belépőjegy vásárlásához kötött zenei rendezvények résztvevőinek személyes adatait – az erről szóló törvénymódosítást pénteken 128 igen, 48 nem szavazattal és kilenc tartózkodás mellett fogadta el az Országgyűlés. Az előterjesztés az adatrögzítés céljának a biztonság növelését tekinti: a bűncselekmények, kiemelten […]

Friss, ropogós