Ebéddel csalogatnak a Szabad Szoftver Konferenciára

ebedAz FSF.hu Alapítvány 2015. október 17-én (szombaton) ismét megrendezi a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítást, amelynek helyszíne az Óbudai Egyetem lesz. A sokéves hagyománynak megfelelően idén is egy szakmai zsűri válogatta ki a legjobb témával pályázó előadókat. A szervezők a program összeállításában arra törekedtek, hogy a résztvevők megismerkedhessenek a szabad szoftverek világának legújabb technológiai megoldásaival. A szervezők külön hangsúlyt fektetnek arra, hogy felkeltsék azoknak a cégvezetőknek az érdeklődését is, akik vállalati környezetben most váltanak szabad szoftverekre, vagy bővítik a jelenlegi rendszerüket.

A konferencián több értékes ajándék is gazdára talál majd. Érdemes időben érkezni, hiszen a megnyitó rögtön sorsolással kezdődik: két szerencsés nyertes a közönségből együtt ebédelhet a konferencia előadóival. A végére pedig néhány kisebb meglepetés mellett egy igazán értékes ajándékot tartogatnak a szervezők, hiszen valaki egy OpenWRT operációs rendszerrel telepített TP‑Link Archer C7 AC1750 kétsávos gigabites vezeték nélküli routerrel térhet majd haza — áll az alapítvány közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Belvárosi hostelből loptak laptopot, lebuktak

hét okt 5 , 2015
Két férfi surrant be Budapest belvárosában egy turistaszállóba, és az egyik szobából eltulajdonították az ott lakók laptopjait és készpénzét. Szerencsére esélyük sem volt az éber rendőreink eszén túljárni. H. Attila 19 éves és Cs. Gábor 45 éves budapesti lakosok, a rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 12-én 22 óra 30 […]

És még ez is...