Már kaphatók a Nikon centenáriumi modelljei

A Nikon mámoros örömmel jelentette be 100. évfordulójára – amelyet 2017. július 25-én ünnepel – készült ünnepi modelljeit és emléktárgyait. Az ünnepi modellek és emléktárgyak hivatalos Nikon PRO üzletekben június 19-étől rendelhetők meg.

Több más ünnepi kütyü mellett a Nikon D5 100. évfordulós kiadása egy csúcskategóriás digitális SLR fényképezőgép, fémes szürke felületű, és az alján felirat emlékezik meg arról, hogy a Nikon hozzájárult a világűr tanulmányozásához és felfedezéséhez. A készülékhez a hozzájárulásról szóló évfordulós tájékoztató füzet is tartozik. Speciális évfordulós külseje mellett a Nikon D500 évfordulós kiadásához exkluzív fémtok jár, amelybe az évfordulós emblémát és sorozatszámot gravíroztak. Vázsapkát és az ünnepi emblémát tartalmazó bőrszíjat is mellékelnek hozzá.

Az AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR nagy fényerejű, villámgyors zoomos telefotó objektív, amely egyszerre nyújt kimagasló sebességet és kiváló optikai teljesítményt. Az évfordulós kiadás az objektívet alkotó egyedi objektívelemekből álló készlettel érkezik (speciális kiállítóállvány és tok mellékelve). A NIKKOR három darabos F2.8 zoom objektívkészlet 100. évfordulós kiadása a nagy látószögű AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, a normál AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR, és az AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR telefotó objektívből áll. Mindhárom objektíven ugyanaz, az évforduló tiszteletére bevésett sorozatszám szerepel.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.