Már kaphatók a Nikon centenáriumi modelljei

A Nikon mámoros örömmel jelentette be 100. évfordulójára – amelyet 2017. július 25-én ünnepel – készült ünnepi modelljeit és emléktárgyait. Az ünnepi modellek és emléktárgyak hivatalos Nikon PRO üzletekben június 19-étől rendelhetők meg.

Több más ünnepi kütyü mellett a Nikon D5 100. évfordulós kiadása egy csúcskategóriás digitális SLR fényképezőgép, fémes szürke felületű, és az alján felirat emlékezik meg arról, hogy a Nikon hozzájárult a világűr tanulmányozásához és felfedezéséhez. A készülékhez a hozzájárulásról szóló évfordulós tájékoztató füzet is tartozik. Speciális évfordulós külseje mellett a Nikon D500 évfordulós kiadásához exkluzív fémtok jár, amelybe az évfordulós emblémát és sorozatszámot gravíroztak. Vázsapkát és az ünnepi emblémát tartalmazó bőrszíjat is mellékelnek hozzá.

Az AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR nagy fényerejű, villámgyors zoomos telefotó objektív, amely egyszerre nyújt kimagasló sebességet és kiváló optikai teljesítményt. Az évfordulós kiadás az objektívet alkotó egyedi objektívelemekből álló készlettel érkezik (speciális kiállítóállvány és tok mellékelve). A NIKKOR három darabos F2.8 zoom objektívkészlet 100. évfordulós kiadása a nagy látószögű AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, a normál AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR, és az AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR telefotó objektívből áll. Mindhárom objektíven ugyanaz, az évforduló tiszteletére bevésett sorozatszám szerepel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új szereplő a hálózatfelügyeleti megoldások piacán

pén jún 23 , 2017
Ha leáll egy vállalat szervere vagy megbénul az informatikai infrastruktúrája, az jelentős költséggel járhat a cég számára. Mégis kevesen használnak hálózatfelügyeleti megoldásokat, amelyek segítségével megelőzhető lenne a szolgáltatások kimaradása. Ez több, mint bűn, ez hiba! Az informatikai leállások költségesek és idegesítőek. Mindeközben kevés vállalat használ úgynevezett hálózatfelügyeleti megoldást, amelynek segítségével […]

Friss, ropogós