Már kapható a világ első (majdnem) vezeték nélküli tévéje

Végre már Magyarországon is kapható a világ első vezeték nélküli OLED televíziója, az LG OLED evo M.

LG OLED evo M
1. A televízió lelkét tartalmazó doboz. 2. Nem parabolaantenna.

Az LG OLED evo M különlegessége a Zero Connect Box nevű megoldás, ami lehetővé teszi, hogy a tévé működtetéséhez a tápegységen kívül semmilyen más kábelre ne legyen szükség. A Zero Connect technológia révén a tévét többé nem övezi kábelrengeteg, cserében a televízió lelkét tartalmazó doboznál lesz kábeli zűrzavar.

A Magyarországon elérhető LG OLED evo M 77 vagy 83 hüvelykes OLED kijelzőn kínálja a Zero Connect Box kényelmét. A kép és hang tíz méteres távolságon belül 4K felbontásban (3840 x 2160 pixel) és 120 Hz-es frissítési rátával jut el a tévékészülékig. A vezeték nélküli megoldással felszerelt készülék számos csatlakozási lehetőséget támogat, köztük HDMI 2.1, USB, RF, LAN és Bluetooth-kapcsolatot, így a játékkonzoloktól a set-top boxokig sokféle eszköz vagy periféria használható a segítségével. A kép és a hang zökkenőmentes átvitele érdekében a doboz azonosítja az optimális átviteli útvonalat, de a televízió elektronikáját tartalmazó doboz antennáját érdemes a képernyőre irányítani.

Az LG vezeték nélküli kép- és hangátviteli megoldása nagy mennyiségű adatot képes továbbítani – akár háromszoros sebességgel a Wi-Fi 6E szabványhoz képest. A Zero Connect technológia a Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiákat is támogatja. Az LG OLED evo M a vállalat hiperszuper ultramodern dizájnjával érkezik, amellyel a képernyő úgy simul a falra, akár egy elegáns kép.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

4iG-s elnököt választott a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács

pén szept 15 , 2023
A Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) szeptember 8-iki tisztújító közgyűlésén Csömör Magdolnát választották meg elnöknek. A HÉT közleménye szerint az elnökségében helyet kapott a korábbi alelnök, Kőrösi Gábor, míg a másik alelnöki pozíció a következő rendkívüli közgyűlésig, várhatóan október közepéig betöltetlen marad. A közlemény szerint a hazai hírközlési piac szereplőit tömörítő […]
Csömör Magdolna

És még ez is...