(M)íves hang az LG-től

hangAz LG Electronics (LG) ívelt televízióinak kiegészítője az LG Music Flow HS8 vezeték nélküli, ívelt sound bar készüléke. Az Európában a jövő hét elejétől elérhető, 360 wattos, 4.1 csatornás hangzásra képes készülék nem egyszerűen javít a házimozizás élményén, teljesen új szintre emeli az otthoni hangrendszerek teljesítményét — legalábbis a gyártó szerint. A sound bar ívelt formája nem csupán dizájnelem, a látvány mellett ez is hozzájárul az audióélményhez. A hangsugárzó optimális hallgatási tere kibővült azzal, hogy a magassugárzók a sound bar mindkét oldalára kerültek, ezzel a rendszer hangterjedelme is jelentősen bővült.

A HS8-at a dinamikus i-Sound funkció is megkülönbözteti versenytársaitól, ez az a megoldás, amely a hangbeállításokat az éppen lejátszott hangzástípushoz igazítva emeli a televíziózás élményét. Az i-Sound közvetlenül a lejátszás megkezdésekor azonosítja a hangzást és automatikusan ahhoz igazítja a hangbeállításokat. Az LG közleménye szerint a rendszernek köszönhetően a televíziós, filmes és zenei tartalmak pontosan úgy szólnak, ahogyan eredetileg tervezték őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csodásan szerepel a Kaspersky

hét aug 17 , 2015
A Denis Technology Labs legutóbbi tesztjein, amelynek eredményeit augusztus elején publikálták, a Kaspersky Small Office Security elérte a maximális pontszámot és az AAA minősítést. A teszt során a szakemberek nem csak a termékek reagálási színvonalára figyeltek az ártalmatlan és rosszindulatú programokkal és weboldalakkal kapcsolatban, hanem a program teljes hatékonyságát is […]
vírus

Friss, ropogós