A TCL 144 Hz-es Mini LED TV-t jelentett be

TCL mini LED TV 2022A TCL Electronics bejelentette, hogy idén 144 Hz-es Mini LED TV-ket fog piacra dobni a gamerek nagy-nagy örömére.

Az új generációs játékkonzolokra egyre több olyan játék érkezik, amely 120 FPS-ben (képkocka per másodperc) is játszható, továbbá a korábban kiadott játékokat is folyamatosan optimalizálják ennek érdekében. Az akár 144 Hz-es frissítési frekvenciájú TCL Mini LED TV-k előremutató fejlesztése előnyt jelenthetnek a gamereknél, különösen azoknál, akik professzionális szinten űzik azt, ahol az ezredmásodpercek is kulcsfontosságúak egy-egy győzelemhez, de az amatőr játékosok is gyorsan megkedvelhetik a technológiával járó direktebb és akadozásmentes játékélményt. A TCL Mini LED technológiájával felvértezett TV-k nem csak a konzol vagy PC játékosoknak mutathat újat, de a hagyományos tartalom is sokkal látványosabb módon jelenik meg ezeket a készülékeken. A legújabb generációs TCL Mini LED TV-k több mint 1000 local dimming zónával lélegzetelállító fényerőt biztosítanak, szemet kápráztató kontrasztot és még több részletet felfedve emeli a nagyképernyős otthoni tartalomfogyasztást egy új szintre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyomozás indult egy pécsi iskola elektronikus naplójának feltörése miatt

sze jan 5 , 2022
Rendőrségi nyomozás indult egy pécsi belvárosi iskola elektronikus naplójának feltörése miatt – erősítette meg a Pécsi Újság értesülését a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A nyomozás információs rendszer vagy adat megsértése miatt folyik. A Pécsi Újság hírportál értesülése szerint egy ismeretlen elkövető több ezer érdemjegyet írt be az intézmény elektronikus naplójába. Az […]
e-napló

És még ez is...