Konica Minolta IoT Live Show harmadszor

Internet of Things, A dolgok interneteA gépek kommunikációja és a mesterséges intelligencia lesz ezúttal is fókuszban a Konica Minolta IoT Live Show-n, amelyet harmadik alkalommal szervez meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban.

A szervezők azt közölték, hogy a kiállítók többek között elhoznak mezőgazdasági, egészségipari, gyártási, valamint biztonságtechnikai, távfelügyeleti innovatív megoldásokat. A minden második évben megszervezett rendezvény, a hazai IoT közösség első számú szakmai eseménye, mert aktuálisan bemutatja azokat az IoT-megoldásokat, amelyek napjainkban újdonságnak számítanak a gépek kommunikációja terén a mesterséges intelligencia felhasználásával.

A programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként közös szervezésben és azonos helyszínen tartják. Mintegy száz elektronikai- és IoT-kiállítóval, valamint számos szakmai előadással számolhatnak az érdeklődők. A rendezvényen ezúttal is lesz egy megoldás szállító verseny, amelyre bárki benevezheti gép-gép megoldását, szakmai zsűri dönt a nyertes pályázókról, és az egymillió forintos készpénzes fődíjról, valamint a Konica Minolta-különdíját és a közönségdíjat is elnyerhetik a pályázók. A rendezvényre a belépés díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyre jobb fogyasztónak lenni az EU-ban

sze ápr 24 , 2024
ShareTweetPinShareAz Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén jóváhagyta azt a jogszabályt, amely szerint a gyártóknak és szolgáltatóknak inkább javítaniuk kell a meghibásodott termékeket azok cseréje helyett. Az 584 szavazattal, három ellenében és 14 tartózkodás mellett elfogadott jogszabály megerősíti a fogyasztók javításhoz való jogát, egyértelműsíti a javítással összefüggő gyártói kötelezettségeket, és arra […]
Európai Parlament

És még ez is...