Új vezetőséget választott az NJSZT GIKOF is

Raffai Mária SzIETisztújító Közgyűlést tartott november 17-én a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) Gazdaságinformatikai Kutatási és Oktatási Fóruma (GIKOF).

Az NJSZT GIKOF gazdaságinformatikai szakmai közösség 2021. évi tisztújító közgyűlésen Raffai Mária elnök beszámolóját és előterjesztését követően a tagok megállapodtak egyrészt abban, hogy az elnökség tagjainak megválasztásában érvényesítik azt az elvet, hogy lehetőleg az ország minden részéről legyenek képviselve a GI-szakemberek, és ne csak az akadémiai területről, de az üzleti szférából is, másrészt abban, hogy az új elnökség vezető pozícióját évente felváltva, úgynevezett forgórendszerben töltik be, és minden év végén felülvizsgálják a GIKOF elnökség tagságát, egyfajta frissítést, tisztújítást végezve. 2022 év végén a 2021-ben alelnöknek választott személy veszi át az elnöki funkciót, majd az ezt követő években a tagok javaslatai és az éves munka alapján az elnökség dönt az elnök személyéről.

A 2022-től funkciót betöltő, megválasztott GIKOF elnökség:
Elnök: Kosztyán Zsolt Tibor, Pannon Egyetem.
Alelnök: Szabó Zoltán, Budapesti Corvinus Egyetem.

Elnökségi tagok:
Borbásné Szabó Ildikó, Budapesti Corvinus Egyetem.
Erdős Ferenc, Széchenyi István Egyetem.
Honfi Vid Sebestyén, Milton Friedman Egyetem.
Kő Andrea, Budapest Corvinus Egyetem.
Kruzslicz Ferenc, Pécsi Tudományegyetem.
Lengyel Péter, Debreceni Egyetem.
Szabó László, Budapesti Gazdasági Egyetem.
Tóth Ferenc, Subito AG.

Tiszteletbeli elnökök:
Dobay Peter, Pécsi Tudományegyetem.
Gábor András, Budapest Corvinus Egyetem.
Raffai Mária, Széchenyi István Egyetem.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hihetetlen: a digitális mezőgazdaság digitálisan felkészült gazdákat kíván

hét nov 29 , 2021
A magyar agrárium csak abban az esetben tud nemzetközi viszonylatban is versenyképes maradni, ha az innovatív technológiákat mielőbb átveszi, és azokat a hazai gazdák is elkezdik széles körben alkalmazni – jelentette ki Nagy István agrárminiszter. A minisztérium közleménye szerint a tárcavezető arra hívta fel a figyelmet, hogy a mezőgazdaság digitalizációja […]
mezőgazdaság aratás