Komék, az emberiség elvesztett 18 évet!

youtubeMr Klausz (Igen, direkt nincs pont a mister rövidítése után. A -szerk- megj.) győzelmét hozta a Ki Mit Tube döntője. Magyarország első YouTube-on zajló tehetségkutatóján a tiszaújvárosi életérzés népi poétájára szavazott a legtöbb netező, aki nem akarta elhinni, hogy ekkora sikert ért el (Vele együtt csodálkoztunk mi is. A -szerk- rosszindulatú megj.), ám a diadal másnapján azért visszamegy dolgozni. A Ki Mit Tube indulása óta nagyjából hétmilliós nézettséget ért el, közel 80 ezer szavazat érkezett és a nézők nagyjából 18 évnyi videót tekintettek meg.

Korunk igrice a dicsőség mellé autót, egymillió forintot, médiatámogatást, utazást és más értékes nyereményeket zsebelt be, meg is köszönte a „koméknak” a támogatást. „Hihetetlen számomra, hogy ennyi embert sikerült megérinteni. Olyan mintha álmodnék, a komékkal nagy bulit csapunk, de azért majd dolgozni is el kell menni” – mondta a modern regős, aki a Sorsod Borsod slam poetry-vel jutott be a legjobbnak ítélt öt közé. Másodikként a Lóci játszik végzett, a harmadik helyet az Appril Secret Section szerezte meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

ABB: vége a biorobotok korának

ked szept 23 , 2014
Az ABB bemutatta YuMi-t, a világ első, igazi együttműködő robotját. A YuMi emberbarát, kétkarú robot, amelyet már az automatizálás új korszakára terveztek. Alkalmazási területe lehet például az apró alkatrészek összeszerelése, ahol a szerelési folyamat során emberek és robotok dolgoznak azonos feladatokon szoros együttműködésben. A YuMi név az angol te és […]

Friss, ropogós