Kirakatot tört két mobil miatt, percek alatt elfogták

Betörte egy jászberényi mobiltelefon kereskedés kirakatát, kiemelt két készüléket és megkísérelt elsétálni, azonban a helyszín közelében elfogták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Gábor jászágói lakos ellen. A 21 éves férfi 2018. október 4-én 2 óra körül Jászberényben egy mobiltelefonokat értékesítő üzlet kirakatüvegét egy kővel betörte, majd oda benyúlva két darab készüléket eltulajdonított. Az üzlet riasztója jelzett, így a biztonságtechnikai cég alkalmazottja azonnal a helyszínre indult. Útközben összetalálkozott egy gyanúsan viselkedő férfival. Miután észlelte a betörést megszólította a férfit és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A járőrök elszámoltatták a gyanúsítottat, aki ellentmondásokba keveredett, majd beismerte, hogy ő követte el a bűncselekményt. A közelben, egy lépcsőn megtalálták az ellopott telefonokat is, amelyeket visszaadtak a tulajdonosának.

Next Post

Bill Gates a tiszta energiára áldoz

sze okt 24 , 2018
Az Európai Bizottság és a Bill Gates elnökletével működő Breakthrough Energy Europe (BEE) tiszta energiákkal foglalkozó, százmillió euró tőkéjű befektetési alapot hozott létre – közölte az uniós bizottság. Az alap az innovatív európai vállalatokat fogja segíteni az új tisztaenergia-technológiák kifejlesztésében és piacra juttatásában. Carlos Moedas, a kutatásért, az innovációért és […]