Talált egy telefont, lopásért bűnhődhet

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szakályi lakos ellen.

A 36 éves nő a nyomozás adatai szerint 2016. november 8-án a tamási vasútállomás melletti buszmegálló környékén talált egy mobiltelefont, melyet a rendelkezésre álló nyolc nap alatt nem juttatott vissza a jogos tulajdonosának, hanem eltulajdonított. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte, az eljárás során szabadlábon védekezhet. Az eltulajdonított telefont időközben megsemmisítette. A Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek a napokban átadták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A kkv-k többsége árbevétele egy százalékát sem fordítja számítástechnikai eszközökre

sze márc 8 , 2017
A magyar kis- és középvállalkozások fontosnak tartják az internethasználatot, 84 százalékuknak saját, szakember által üzemeltetett honlapja van, többségük ugyanakkor árbevételének egy százaléknál kisebb részét fordítja számítástechnikai és távközlési eszközökre – derül ki a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI) felméréséből. Az elemzés szerint minden vállalkozás használja valamilyen formában az internetet, leggyakrabban […]

Friss, ropogós