Kiderült mivel molyolnak a mobilszolgáltatók

4GA szolgáltatók jelenleg a 4G/LTE lefedettség és kapacitások növelésén dolgoznak — derül ki az Ericsson legfrissebb mobilitási jelentéséből. Becslések szerint 2013 végén az európai lakosság mintegy 25 százaléka számára volt elérhető a jelenleg legfejlettebbnek számító LTE technológia, 2019-re pedig a lefedettség nyolcvan százalék körül fog alakulni.

Az európai LTE-előfizetések száma 2013 végén 16 millió volt, ami éppen csak meghaladta az összes előfizetés egy százalékát, 2014 végére ugyanakkor ez a szám várhatóan csaknem háromszorosára nő. Az LTE-előfizetések száma 2019 végére az előrejelzések szerint 425 millió körül alakul majd Európában, ami az összes mobil előfizetés körülbelül harminc százalékának felel majd meg. Ezen belül Nyugat-Európában az LTE-penetráció 2019-re eléri majd az ötven százalékot, Közép- és Kelet-Európában pedig a húsz százalékos arányt — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okostelefonon az egri műemlékek

pén jún 6 , 2014
Mesélő műemlékek Egerben címmel okostelefonra letölthető alkalmazást tett elérhetővé május 31-től a Forster Központ – tájékoztatta a Forster Központ sajtófőnöke, Róna Katalin az MTI-t. Az alkalmazás Eger műemlékeit személyes szemszögből mutatja be. Az okostelefonon hozzáférhető, másfél órás virtuális barangolás során Eger helytörténetében jártas szakértők, helyi polgárok mesélnek a műemlékek eddig rejtve maradt […]

Friss, ropogós