Képáruház.hu: nagyratörő tervek

forintAz egyedi fali dekorációk gyártásával és online kereskedelmével foglalkozó Képáruház.hu 132 millió forintos tőkebefektetést kap az iCatapult Technológiai és Üzletfejlesztési Zrt.-től — közölte az iCatapult Zrt. az MTI-vel. A budapesti székhelyű, 10,6 millió forint jegyzett tőkéjű Képáruház.hu a tőkejuttatással a német és angol nyelvterületre, valamint a szomszédos országok piacaira lépne be, illetve egyedi fejlesztésekkel globális szereplővé válna a kézműves lakberendezési tárgyak és dizájn területén.

A közlemény szerint az iCatapult már számos informatikai és technológiai startupnak segített eljutni a globális piacra, és a Képáruhaz.hu-ban is látják ezt a lehetőséget. (Mivel a befektetőcég honlapján nem találtunk információt arról, hogy melyek azok a társaságok, amelyeknek segített eljutni a világpiacra, ezért ez iránt érdeklődtünk a társaságnál. Választ még nem kaptunk. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egészen súlyos tünetei lehetnek az okostelefon-használatnak

sze dec 16 , 2015
Az okostelefonok és a mobilinternet meghódították a felnőtt magyar internetezőket. Mára a netezők kétharmada, azaz 3,3 millió fő okostelefon-használó, közülük kétmillióan használnak mobilinternetet is. A mobilnet – és ezen belül a 4G szolgáltatás – iránti igény rohamosan nő. Az eNET – Magyar Telekom „Jelentés az internetgazdaságról” friss kutatása az okostelefon- […]
okostelefon

És még ez is...