Egészen súlyos tünetei lehetnek az okostelefon-használatnak

okostelefonAz okostelefonok és a mobilinternet meghódították a felnőtt magyar internetezőket. Mára a netezők kétharmada, azaz 3,3 millió fő okostelefon-használó, közülük kétmillióan használnak mobilinternetet is. A mobilnet – és ezen belül a 4G szolgáltatás – iránti igény rohamosan nő. Az eNETMagyar Telekom „Jelentés az internetgazdaságról” friss kutatása az okostelefon- és mobilinternet-használati szokások változásaival foglalkozik.

A kutatás szerint az okostelefont használók mindennapi életének szerves részévé vált a telefon, amitől igen nehezükre esik elszakadni: háromnegyedük soha nem kapcsolja ki készülékét és a többség egész éjszaka maga mellett tartja (58 százalék). Vannak azonban, akik még ezzel sem érik be: 28 százalék egész nap nem távolodik a telefonjától egy méternél messzebbre, közel minden negyedik pedig még a mellékhelyiségbe is magával viszi azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Canon tovább bővíti a XEED projektorcsaládját

sze dec 16 , 2015
ShareTweetPinShareA Canon bejelentette beépíthető projektorcsaládjának legújabb modelljét a XEED WUX6010-et , ami egyben a cég zászlóshajójának számító XEED WUX6000-es modell továbbfejlesztett változata is. A XEED WUX6010-es projektor már támogatja az HDBaseT nevű új, vezeték nélküli hálózati technológiát, amely lehetővé teszi az akár tömörítetlen, nagy méretű és nagy felbontású videók, illetve […]

És még ez is...