Startup közösségi iroda nyílik a Millenárison

Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb startup közösségi irodája nyílik meg július 1-én Budapesten a Millenáris területén – közölte a Millenáris Nonprofit Kft. A tájékoztatás szerint a Millenáris Startup Campus (MSC) 250 munkaasztallal, 1500 fős rendezvényteremmel, száz fős moziteremmel, két szemináriumteremmel, irodákkal és tárgyalókkal várja a startupokat, innovatív vállalkozásokat, szabadúszókat, valamint a velük együttműködő nagyvállalatokat. Az MSC-hez hasonló innovációs campusok Európa több városában megtalálhatók, ezzel a nyitással Budapest is felkerül a térképre – írják a közleményben.

A komplexum mintegy ötmilliárd forintból megvalósuló fejlesztése több fázisban történik, július 1-től fogadja első bérlőit a közösségi irodatér, majd ősszel vehető használatba a prototípus-fejlesztésre alkalmas alkotóműhely, valamint a bérlők professzionális megjelenését biztosító digitális videostúdió. Jövőre nyílik a nagyvállalati innovációs irodatér terület, ami tucatnyi, a technológia és az innováció iránt elkötelezett vállalat számára teszi lehetővé, hogy bekapcsolódjanak Budapest legnagyobb innovációs közösségének munkájába. A közösségi iroda októberig próbaüzemmódban működik, nyáron még bevezető áron várja a bérlőket, ősztől az árazása már piaci alapú lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Képtelen a NÚSZ folyamatosan üzemeltetni az e-matrica--rendszert

vas máj 27 , 2018
Tervezett rendszerfejlesztés és -karbantartás miatt május 27-én, vasárnap éjszaka egy és hajnali öt óra között már megint szünetelt az úthasználati jogosultságok értékesítése – közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ). A közleményben megjegyezték: a vasárnap éjszakai rendszerfejlesztés és -karbantartás az e-matrica értékesítést és a 3,5 tonna össztömeg feletti teherjárművekre érvényes […]
autópálya-matrica

Friss, ropogós