Kampány indul a fiatalok digitális biztonsága érdekében

Kampányt indít hétfőtől a fiatalok digitális biztonságának erősítése érdekében az Emberi Erőforrások Minisztériuma az Új Nemzedék Központtal (ÚNK) együttműködve, ebben több mint száz javaslatot fogalmaztak meg – mondta Poór Csaba. Az Új Nemzedék Központ kommunikációs igazgatója például azt javasolja, hogy senki ne osszon meg magáról a közösségi médiában fotókat, vagy pontos helyet tartalmazó képeket, mert a betörők adott esetben ezzel visszaélnek. Elmondta: mindenki tesztelheti digitális immunrendszerének fejlettségét, a felnőttek legalább ugyanannyira veszélyeztetettek, mint a fiatalok.

Vélemény
Az Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Kft. az Új Nemzedék Jövőjéért Programban kitűzött célok megvalósulása érdekében, a nemzeti ifjúságpolitika szakmai-szolgáltató háttérintézményeként működik. Tevékenységét a célcsoport igényeihez igazított új és innovatív stílusban népszerűsíti és teszi elérhetővé a szolgáltatásait igénybe vevők számára — olvasható a közpénzből gazdálkodó szervezet honlapján. Sajnálatos, hogy 2015-ben befejezték a szervezet gazdálkodásáról szóló dokumentumok közzétételét, amin azért nagyon nem lepődtünk meg, hiszen 2016-ban az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) az ügyészséghez kellett fordulnia, mert nem tudta végrehajtani a ÚNK számvevőszéki ellenőrzését, ugyanis a cég nem bocsátotta rendelkezésre a szükséges dokumentumokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lepaktált a Xerox-szal a Basware

ked júl 24 , 2018
A kifizetéseket magában foglaló source-to-pay folyamatokkal és az e-számlázás és az innovatív pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó Basware a Xeroxot választotta a szkennelési és rögzítési feladatainak elvégzésére több mint 28 országban. A megállapodás részeként a Xerox menedzseli a Basware szkennelési és rögzítési feladatait, amely összesen 24 millió számla kezelését jelenti évente. Ennek […]
kézfogás

Friss, ropogós