Így használhatók ki a rendszerfelügyeleti megoldások előnyei II.

riportA Novell szakemberei szerint a modern rendszerfelügyeleti megoldások az alapvető célok mellett már jól használhatók a változások, illetve a sebezhetőségek követésére és feltárására, valamint a megfelelőség ellenőrzésére is. Nézzük mire is használhatók ezek az alkalmazások:

Igazoljuk a megfelelőséget!
A legjobb rendszerfelügyeleti eszközök nem csupán a sebezhetőségek elhárításához készítenek hasznos jelentéseket, de olyan átfogó riportokat is képesek összeállítani, amelyek bizonyítják a megfelelést a legfontosabb iparági és jogi szabályozásoknak és előírásoknak. A szakemberek szerint létezik olyan rendszer, amely olyan jelentések generálására is alkalmas, amelyek ellenőrzik és igazolják a megfelelést a PCI, HIPAA és SOX előírások követelményeinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Aprítja a hamis e-maileket a DMARC rendszer

szo jún 21 , 2014
2011 tavaszán, többek közt a PayPal, a Yahoo!, a Bank of America, a Facebook, a LinkedIn és a Google együtt kezdtek harcolni az interneten megjelenő csalások ellen. Létrehozták a DMARC rendszert, amely jelenleg is kétmilliárd embert véd a hamis emaileken keresztül elkövetett csalások ellen. A rendszer egységesíti az emailküldők, és […]

Friss, ropogós