Jön a BlackBerry KEYone

A BlackBerry Mobile a barcelonai Mobile World Congress alkalmával bemutatta legújabb, az iparág többi megoldásától gyökeresen különböző okostelefonját, a BlackBerry KEYone-t.

A BlackBerry hivatalos licencpartnere, a TCL Communication által gyártott okostelefon intuitív beviteli felületet kínál az okostelefonjukkal rendszeresen írásban kommunikáló felhasználóknak, miközben a Google Android operációs rendszer legújabb, 7.1-es verziójának (Nougat) köszönhetően minden alkalmazást elérhetővé tesz, amely a világ legelterjedtebb mobilplatformján hozzáférhető.

A KEYone 35 gombos, érintésérzékeny (érintőpadként is funkcionáló) fizikai gombsorral rendelkezik. Megtalálható benne az androidos BlackBerry készülékek összes biztonsági funkciója, beleértve a kategóriájában egyedülállóan gyors biztonsági javításokat és a BlackBerry DTEK alkalmazást, ami lehetővé teszi a felhasználók számára telefonjuk adatvédelmi beállításainak felügyeletét és módosítását. A KEYone tavasztól érhető el Magyarországon, a készülék bruttó 599 eurós fogyasztói áron kerül forgalomba Európában, a magyarországi árakat várhatóan a következő hetekben állapítják meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.