Jön a BlackBerry KEYone

A BlackBerry Mobile a barcelonai Mobile World Congress alkalmával bemutatta legújabb, az iparág többi megoldásától gyökeresen különböző okostelefonját, a BlackBerry KEYone-t.

A BlackBerry hivatalos licencpartnere, a TCL Communication által gyártott okostelefon intuitív beviteli felületet kínál az okostelefonjukkal rendszeresen írásban kommunikáló felhasználóknak, miközben a Google Android operációs rendszer legújabb, 7.1-es verziójának (Nougat) köszönhetően minden alkalmazást elérhetővé tesz, amely a világ legelterjedtebb mobilplatformján hozzáférhető.

A KEYone 35 gombos, érintésérzékeny (érintőpadként is funkcionáló) fizikai gombsorral rendelkezik. Megtalálható benne az androidos BlackBerry készülékek összes biztonsági funkciója, beleértve a kategóriájában egyedülállóan gyors biztonsági javításokat és a BlackBerry DTEK alkalmazást, ami lehetővé teszi a felhasználók számára telefonjuk adatvédelmi beállításainak felügyeletét és módosítását. A KEYone tavasztól érhető el Magyarországon, a készülék bruttó 599 eurós fogyasztói áron kerül forgalomba Európában, a magyarországi árakat várhatóan a következő hetekben állapítják meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem kis összegekkel verte át a népeket a román csaló

ked febr 28 , 2017
A Kiskunhalasi Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt vádat emelt egy román állampolgárságú férfi ellen, aki 2012 májusa és 2015 júliusa között az interneten feladott valótlan hirdetésekkel személyautók, motorkerékpárok és lakókocsik eladása ürügyén 15 sértettől összesen 16,73 millió forintot csalt ki. A kiváló számítógépes ismeretekkel bíró román férfi 2012 […]
bilincs

És még ez is...