Tippelj melyik szomszéd országban kerül 1500 forintba a korlátlan mobiltelefonálás

mobilA nagyváradi üzletember, Teszári Zoltán tulajdonában levő RSC&RDS S.A. által működtetett Digi Mobil öt eurós előfizetéssel minden hálózatra kiterjedő, korlátlan beszélgetést kínál Románia és az Európai Unió területén azon ügyfelei számára, akik már előfizetői a vállalat televíziós és internetszolgáltatásainak – írja az economica.net nyomán a transindex.ro.

A mobilbérlet teljes ára tíz euró. Abban az esetben, ha az ügyfél előfizetője a vállalat televíziós és internetszolgáltatásainak is, akkor a mobilszolgáltatás havi díja öt euróra csökken. Hét eurót kell fizetniük azon ügyfeleknek, akik csak egyik szolgáltatás előfizetői.

Vélemény: ha igaz a hír, és a számok is stimmelnek (a Digi Mobil oldalán pedig ezek a számok olvashatók), akkor nem szeretnénk a magyarországi szolgáltatók bőrében lenni… persze lesz majd futkosás az NMHH-hoz, hogy némi igazítás után ki lehessen szorítani a román szolgáltatót, de ha csak az egyikük keze is megremeg, az tényleg beindíthatná a versenyt Magyarországon is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Budaörs belép a XXI. századba

hét máj 5 , 2014
Telefonon, illetve interneten akár munkaidőn túl is intézhetik ügyeiket mostantól a budaörsiek, az interaktív ügyfélszolgálat kialakítására több mint 47 millió forintot fordított a város uniós forrásból – tájékoztatta az önkormányzat sajtóreferense, Nagy Ildikó Emese az MTI-t. Az elnyert támogatásból az eltelt idő alatt 12 embert – hét operátort és öt távmunkást – képeztek […]
telefon

Friss, ropogós