Távmenedzsment szolgáltatást kínál a mobilflottáknak a Telenor

mobil-menedzsmentA Telenor közleménye szerint a kkv-któl a nagyvállalatokig bármilyen vállalkozás dolgozóinak mindennapjait megkönnyíti, ha mobil eszközeit központilag menedzselik. Nem túl egyszerű feladat beállítani a munkatársak eltérő gyártmányú, különböző szoftvereket futtató okostelefonjait úgy, hogy minden eszközön minden szolgáltatás tökéletesen működjön, és biztonságos legyen a használata. Erre a problémára kínál megoldást a Telenor Mobile Device Management (MDM) szolgáltatása, amelynek alapjait a német 7P cég egyedi igények alapján testre szabható TÜV minősített mobil távmenedzsment technológiája biztosítja, magyar nyelvű terméktámogatással.

A Telenor MDM segítségével a vállalkozások arra kijelölt munkatársai egyszerűen, egy könnyen kezelhető webes felületen keresztül beállíthatják az új kollégák okostelefonjait és táblagépeit. Az eszközökre a rendszer sms-ben küld értesítést, majd egy távmenedzsment alkalmazás telepítése után automatikusan telepíthető minden, a munkához szükséges applikáció a levelezőtől kezdve a számlázó programig, ráadásul a fiókok beállítása is központilag elvégezhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kisvállalatokra hajt a Check Point

hét jún 13 , 2016
A Check Point Software Technologies Ltd. két új, a kisvállalatok egyedi biztonsági igényeit kielégítő berendezéssel bővítette a Check Point 700 sorozatú célhardvereit. Az új Check Point 770 és 790, kiegészülve a 730 és 750 célhardverekkel, olyan fejlett fenyegetések elleni védelmet nyújtó összetevőket tartalmaz mint tűzfal, VPN, antivírus, anti-bot, alkalmazáskontroll, URL […]