Viselkedés felismerő ERP a Unit4-től

erpA Unit4 bemutatta az üzleti szoftverekkel együttműködő, mesterséges intelligenciára épülő Digital Assistant megoldását. A Digital Assistant a UNIT4 ERP rendszer felhasználóinak viselkedési sémáinak megértéséhez használt “viselkedés felismerő” módszert és a több forrásból nyert adatokat kombinálva, képes teljesen egyedül, hasznos tevékenységeket, feladatokat elvégezni. Példaként a számlák kockázati besorolás szerinti kategorizálása, költségjelentések és jelenléti ívek automatikus kitöltése a historikus adatok alapján vagy akár kedvezmény javaslatok a vevő kockázati besorolásai alapján.

A Unit4 Digital Assistant megoldása a People Platform Prémium kiadására épül, amely a technológiai alapját adja a Unit4 megoldásoknak. A People Platform prediktív, esemény-központú és viselkedési sémákat tanulmányozó technológiákra épül, amelyek javítják a felhasználói élményt, időt takarítanak meg és segítenek a megfontolt döntéshozatalban. “Az önműködő szoftverek hamarosan képessé teszik az embereket, hogy több feladatot lássanak el, mint az emberileg lehetséges lenne” — mondta José Duarte, a Unit4 vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem válogatós a Telenor: bárki előfizethet a MyTV-re és az HBO GO-ra

sze ápr 13 , 2016
Megújította, és jelentősen kibővítette online tévészolgáltatását a Telenor Magyarország. A MyTV-re mostantól nem csak a Telenor-ügyfelek, hanem bárki előfizethet, az elérhető filmek és sorozatok kínálata pedig jelentősen bővül, mivel a társaságnál is elérhetővé vált az HBO GO, az ismert prémium sorozat- és filmcsatorna internetes videotára. A vállalatnál bárki – akár […]

Friss, ropogós