Ívelt monitorokkal támadja a játékosok pénztárcáját az Acer

monitorAz Acer két ultra-széles, 21:9 képaránnyal rendelkező ívelt monitort jelentett be. Az Acer XR341CK júniustól, az Acer XZ350CU júliustól vásárolható meg. Mindkettő termék dedikált Frame Rate Sync technológiával rendelkezik. (A Predator X34 modell a világ első ívelt monitora NVIDIA G-SYNC technológiával felvértezve, ez már 2015. Áprilisában megjelent – tulajdonképp ez a termék vezette fel a portfóliót.) Az NVIDIA G-SYNC, valamint AMD FreeSync technológiákkal is megvásárolhatóak ezek az újdonságok (létezik Adaptive Sync technológiával is), DTS hangzással és gaming OSD-vel. Így a gyártó szerint, a modellcsalád tagjai maradéktalanul megfelelnek a hardcore játékosok összes igényének.

Az ívelt panel mindegyik sarka egyenlő távolságra esik a szemtől, s akár ultra-széles QHD felbontásban (3440×1440) élvezhetők a képernyőn pörgő események, nem kevesebb, mint 178 fokos betekintési szöggel. Ezáltal a játékok és a mozifilmek új élményt jelentenek a felhasználó számára. A monitorok százszázalékos sRGB színskála támogatással is rendelkeznek, erőteljes színreprodukcióval, ami elengedhetetlen kelléke lehet grafikus tervezőknek és fotográfusoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fogyasztóvédelmi mobilalkalmazással segítik a külföldre utazókat

szo júl 18 , 2015
Fogyasztóvédelmi mobilalkalmazással segítik a külföldre utazókat: a huszonöt nyelven elérhető ECC-Net: Travel a külföldön előforduló fogyasztóvédelmi problémák megoldásában segít – mondta a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Európai Fogyasztói Központjának (EFK) vezetője. Kriesch Attila elmondta, hogy az alkalmazás ingyenes, offline módon, azaz internet kapcsolat nélkül is használható a roaming adatforgalomi díjak elkerülése érdekében. […]
e-kommersz, polc, kosár, kiskereskedelem