Végre már! Itt a Canon EOS 6D Mark II

A Canon bemutatta az EOS 6D Mark II fényképezőgépet.

A Canon EOS 6D utódja, az EOS 6D Mark II full frame érzékelője, DIGIC 7 processzora, 45 pontos AF-rendszere és Dual Pixel CMOS AF-technológiája együtt garantálja a kifogástalan minőségű képek készítését. A gyártó szerint az EOS 6D Mark II új, 26,2 megapixeles CMOS-érzékelője illetve a nagy dinamikatartománya kivételes expozíciós lehetőségeket biztosít, erős fényben és sötétben egyaránt. A tovább növelt érzékenység (max. ISO 40 000, mely ISO 102 400-ig bővíthető) kellő rugalmasságot biztosít, hogy a dokumentumfotósok még a legsötétebb éjszakai témák esetében is gazdag részleteket kaphassanak vissza a képeiken. A legújabb DIGIC 7 processzor és az EOS 6D Mark II új technológiái utómunka nélkül is minimum fantasztikus, felülmúlhatatlanul csodálatos képeket eredményeznek.

Az EOS 6D Mark II az első olyan fényképezőgép a Canontól, amely gyorsított idejű (time-lapse) 4K mozgókép-készítési móddal és intervalométerrel is rendelkezik a sokoldalú mozgóképrögzítéshez, ez utóbbival a felhasználók a lehetőségek széles körét vehetik igénybe time-lapse videók szerkesztésekor. Az új fényképezőgép wifi- és Bluetoothi‑technológiával támogatja a folyamatos vezetékmentes kapcsolatot okoseszközökkel. A gép a korábbi modellhez hasonlóan vezérelhető okostelefonról, így távolról is készíthetőek vele fotók, de a korábbi modellhez képest újdonság, hogy videó készítése is kezdeményezhető telefonról. A BG-E21 markolat az EOS 6D Mark II egyedi akkumarkolata, amely két akkumulátort fogad be egyszerre, és az LP-E6N és az LP-E6 akkumulátorokkal is kompatibilis. A dupla akkumulátornak köszönhetően megduplázódik az elkészíthető képek száma – ha van elég tárhely a kártyánkon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Online számlanyitás: az MKB Bank megelőzhet mindenkit a magyar piacon

ked júl 4 , 2017
Az MKB Bank 2017 évi digitális fejlesztései között kiemelt szerepet kap az online számlanyitás bevezetése. Hamarosan indul az online számlanyitás az MKB-nél. Az online számlanyitás azt jelenti, hogy a leendő ügyfeleik új számlájukat teljes egészében az interneten keresztül tudják megnyitni, majd ezt követően azonnal és teljes körűen el tudják kezdeni […]

És még ez is...