Nikon: gyorsabb, erősebb, stabilabb. Mi az?

Zurab KiknadzeA Nikon új taggal bővítette gyors zoomobjektívjei „szentháromságát”: ez az AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR. A teljes modernizálás legnagyobb nyertese, a NIKKOR termékcsalád legszélesebb körben használt professzionális zoomobjektívje most gyorsabb, erősebb és stabilabb, mint valaha. A Nikon által kínált rázkódáscsökkentés (VR) funkció mellett vadonatúj optikai felépítés és stabilabb kialakítás lehel új életet a klasszikus objektívbe.

„A 24-70 mm-es objektív minden profi fotós számára alapdarab. Az eszközt használó hivatásosok visszajelzései alapján a Nikon lényegében teljes körűen átalakította az objektívet: javult a képminőség, a strapabírás és a sebesség, a VR hozzáadásával pedig a felvételek stabilitása is. Az immár legendás 24-70mm f/2.8G méltó utódjaként az AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR készen áll arra, hogy kivételes megbízhatóságával megfeleljen a napjaink hivatásos fényképészei által támasztott elvárásoknak” — mondta Zurab Kiknadze, a Nikon Europe objektívekért, tartozékokért és szoftverekért felelős termékmenedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

HyperX memóriák az Intel Skylake platformhoz

csü aug 6 , 2015
A HyperX, a Kingston Technology divíziója bejelentette, hogy 8 GB-os és 16 GB-os, kétcsatornás kétdarabos készletekkel bővíti a HyperX FURY DDR4 termékcsaládot. Az új készletek alacsony késleltetésű, 2133 MHz-es, 2400 MHz-es és 2666 MHz-es frekvenciával érhetők el, és az új Intel Skylake platformra optimalizálták őket. A HyperX FURY DDR4 az […]
HyperX