Keresik a delejes switcheket

Kiemelten megnőtt a kereslet a PoE képes smart menedzselt switchek iránt, különösen azon kis- és középvállalkozások körében, amelyek ip-felügyeleti megoldásaikat, vezeték nélküli PoE hálózataikat, valamint ip-képes telefonjaikat fejlesztenék. “A web-menedzselt switchek iránti kereslet az utóbbi időben ugrásszerűen megnőtt. Ez egyrészt partnereinknek köszönhető, akik megmutatták a fogyasztóknak, hogy milyen egyszerűen fejleszthetik hálózataikat és alakíthatnak ki új vezeték nélküli hozzáférési pontokat, telepíthetnek ip telefonokat és állathatják be az ip képes video-megfigyelő rendszereket. Éppen ezért mi további potenciált látunk ezen a piacon és úgy véljük, hogyha még inkább ösztönözzük partnereinket, akkor a kkv szektor teljes egésze megismerheti ezt a korszerű megoldást” – mondta el Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere.

A Power over Ethernet (PoE) egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a készülékek számára, hogy a működésükhöz szükséges áramot az Ethernet adathálózaton keresztül kapják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NATO: a kibervédelem nemzeti hatáskör

pén okt 25 , 2013
A NATO-tagállamok védelmi minisztereinek sikerült megállapodniuk az úgynevezett kapcsolt erők kezdeményezés több kulcseleméről – közölte kedd este Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár a tagországok védelmi minisztereinek megbeszéléseit követően. A napirend egyik kiemelt eleméről, a kibervédelemről Rasmussen egyértelműen kijelentette: a NATO elsődleges feladata, hogy a saját informatikai rendszereit megvédje, és az ilyen […]