Itt az új SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy termékkínálatában elérhetővé vált a legújabb SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications verzió, amely a SUSE Linux Enterprise 11 Service Pack 3 kiadásra épül. A SUSE és az SAP közösen fejlesztett megoldása a minősített, nagy rendelkezése állást biztosító komponenseknek, valamint a speciális operációsrendszer-módosításoknak köszönhetően ideális alapokat biztosít az SAP alkalmazások futtatásához — állítja a hosszú nevű társaság közleménye. A legfrissebb változat a korábbinál még több méretezési és bővítési lehetőséget kínál, valamint nagyobb teljesítményt, biztonságosabb és megbízhatóbb működést tesz lehetővé.

(Időnként le kell írni a Novell teljes nevét,, s erről az jutott most eszembe, hogy ha a HP-t is e logika szerint nevezték volna el, akkor ma valami hasonló lenne a magyar leányvállalat neve: Autonomy 3Par NUR Macroprinters Digital Compaq EDS Hewlett-Packard Magyarország Kft. A teljes nevet először beküldő olvasónk megkapja a “[-]mínuszos.hu törzsolvasója 2013” díjat. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Idősgondozó mobiltelefont mutatott be a Young B.T.S.

hét dec 2 , 2013
Szüleink, nagyszüleink sokszor idegenkednek a bonyolult telefonoktól és technológiáktól, emiatt pedig nem is hajlandók használni azokat. A Young B.T.S. Kft. által kínált Maxcom MM715 idősgondozó mobiltelefon és SOS segélyhívó karperec éppen ezért tökéletes választás az idősek számára, ugyanis rendkívül egyszerű használattal, egyetlen gombnyomással értesíti a hozzátartozókat baj esetén. A Maxcom […]

Friss, ropogós