Hamarosan jön a HUAWEI nova Y90

Huawei nova y90Júliustól érkezik a Huawei nova-szériájának új okostelefonja, a magyar vevők július 18-tól vásárolhatják meg a HUAWEI nova Y90-es modellt.

A HUAWEI nova Y90-et 6,7 hüvelykes HUAWEI Edgeless FullView kijelzővel szerelték fel. A képernyő kávái mindössze 1,05 mm-esek, így a képernyő-test arány 94 százalékos. A nova Y90 kijelzője olyan megoldásokkal rendelkezik, mint a képernyő elsötétítésének vezérlése, a szemkímélő- és e-könyv módok. A HUAWEI nova Y90 nagyfelbontású, 50 MP-es főkamerájának köszönhetően kiemelkedő éjszakai fényképezési képességekkel bír. Szuper éjszakai módban (Super Night Mode) a készülék világos és tiszta éjszakai felvételeket készít, így jobb képminőséget és több részletet biztosít: egy mesterségesintelligencia-alapú algoritmus dolgozik a zaj csökkentésén, a stabilitás növelésén és az éjszakai felvételek képtisztaságának javításán. Mozgó objektumok rögzítésekor hasznos funkció a HUAWEI nova Y90-ben található AI Pillanatkép, amely intelligensen felismeri a különféle helyzeteket, és valós időben érzékeli a kamera előtt mozgó emberek és tárgyak amplitúdóját. A fejlett algoritmus adaptívan állítja be a zársebességet, és azonnal rögzíti a gyors mozgású pillanatokat.

A főkamera mellett egy 2 MP-es mélységérzékelő kamera található, amely kiemeli a kép alanyát, míg a harmadik, 2 MP-es makrókamera a mikroszkopikus világ minden jól látható részletét rögzíti. Az okostelefon egy 8 MP-es előlapi kamerával is büszkélkedhet, amely a különleges funkcióknak – például a hátteret finoman elhomályosító bokeh-effektusnak köszönhetően új szintre emeli a szelfizést. A Huawei Beauty Mode 5.1 gondoskodik a simább bőrtónusról és a világosabb képekről. A HUAWEI nova Y90 használható előlapi/hátlapi kettős nézetű videó módban, ahol az első és a hátsó kameraképek egyszerre jelennek meg a képernyőn. Videórögzítés közben az okostelefon lehetővé teszi a folytonos előlapi/hátlapi felvételt is, így zökkenőmentesen lehet váltani az első és a hátsó kamera között.

A HUAWEI nova Y90 5000 mAh-s akkumulátora biztosítja a készülék egész napos intenzív használatát. Az okostelefon 40 W-os HUAWEI SuperCharge töltőjének köszönhetően 2,3 órányi játékot3 tesz lehetővé a készülék tízperces töltésével. A HUAWEI nova Y90 128 GB-os tárhelyének köszönhetően a felhasználók kedvenc alkalmazásai, játékai vagy fájljai könnyedén tárolhatók. Az EMUI 12-vel felszerelt okostelefonon elérhető a HUAWEI MeeTime többhívásos funkció, amely akár tizenkét fél HD videohívását teszi lehetővé. A HUAWEI nova Y90 személyi asszisztensként is használható: az okostelefonra mentett fájlokat a felhasználók számítógépükről is elérhetik és szerkeszthetik, legyen szó dokumentumok átdolgozásáról, kereséséről vagy tárolásáról.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Van Gogh eddig ismeretlen önarcképét fedezték fel röntgennel

pén júl 15 , 2022
Vincent van Gogh (1853-1890) holland festő egy eddig ismeretlen, önarcképét fedezték fel röntgenvizsgálattal Skóciában – számolt be a BBC. A Skót Nemzeti Galéria (NSG) szakemberei akkor fedezték fel a festményt, amikor a közelgő kiállítás előtt röntgenfelvételt készítettek egy portréról. A Parasztasszony feje című alkotás hátoldalán ragasztó- és kartonrétegek borították az […]
Van Gogh önarckép röntgen

És még ez is...