2023 Q4: nőtt a pc-monitorok globális eladása

zöld monitorNőtt a pc-monitorok globális eladása a tavalyi utolsó negyedévben éves összevetésben, először jegyeztek fel bővülést az előző öt negyedév visszaesése után.

Az International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat számításai szerint a tavalyi utolsó három hónapban 31,9 millió személyi számítógép-monitort értékesítettek világszerte, ami 3,8 százalékos növekedés éves szinten. A tavalyi utolsó negyedévben valamennyi fontosabb piacon eladási növekedést jegyeztek fel Kínát kivéve, ahol mérsékelten visszaesett az értékesítés. A kereslet növekedése nemcsak az alacsony árú szegmensben volt megfigyelhető, hanem a közepes és magas árszintű szegmensekben is. Összességében a tavalyi második fél évben bekövetkezett piaci stabilizáció részben ellensúlyozta az első fél évi jelentős, 17,4 százalékos eladási visszaesést. Tavaly összességében 8,6 százalékkal csökkent a pc-monitorok eladása 2022-höz képest.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Fűts hulladékkal, környezetbarátan!

ked márc 26 , 2024
ShareTweetPinShareEgy érdekes innovatív megoldás a hulladékból energiát állít elő, amelyet akár a lakás vagy egy iroda fűtésére is lehet használni. A HERU125 Hibrid Energiaforrás Egység (HERU) pirolízis technológiát alkalmazó hibrid hőszivattyúként, égetés nélkül képes a lokálisan keletkező hulladékból akár kétszer annyi energiát is előállítani, mint amennyi a működtetéséhez szükséges. A […]
Hibrid Energiaforrás Egység (HERU)

És még ez is...