Ismét Szlovéniában bizonyított a Laurel

Bessenyei Attila, LaurelA Shell Mobility a közelmúltban jelent meg Szlovéniában, az üzemanyagtöltő állomásaik célországi háttértámogatását a kasszaspecialista Laurel Számítástechnikai Kft.-re bízta.

A projekt magyarországi feladatait pályázat útján nyerte el az idén harmin éves Laurel, amely tavaly őszre sikerrel telepítette és beüzemelte az új, általa lokalizált rendszert a Shell Hungary zRt. 196 töltőállomásán. A kéthetes tesztidőszak lezárult, így immár az ottani benzinkutakon is élesben üzemel a magyar társaság megoldása. A cég azóta többek közt helpdesk-szolgáltatással és helyszíni szerviz biztosításával támogatja az érintett benzinkutakat.

„Mindez kiváló alapot biztosított arra, hogy az együttműködést egy másik országra is kiterjesszük. Büszkék lehetünk rá, hogy nagynevű nemzetközi partnereink jól képzettnek és felkészültnek találtak minket ahhoz, hogy Szlovéniában is a terveknek megfelelően, rövid határidővel megvalósítsuk a bevezetést. Mindez nagy bizalmat tükröz, ugyanis délnyugati szomszédunknál a közelmúltban indultak az első Shell-kutak” – fogalmazott Bessenyei Attila, a tavaly 3,7 milliárd forint forgalom mellett közel 800 milliós üzemi eredményt elérő Laurel ügyvezetője.

A magyar it-társaság elvégezte a rendszer szlovén pénzügyi sajátosságaihoz való igazítást, majd a felhős alkalmazás engedélyezését követően beüzemelte a rendszert a nemrégiben a Shell által megvásárolt négy szlovén töltőállomáson. A magyarországi kutakhoz hasonlóan a Laurel Szlovéniában is gondoskodik a megfelelő háttértámogatásról, amit helyi alvállalkozó bevonásával biztosít.

A multinacionális energiaipari vállalattal való, immár határon átívelő együttműködés újabb fontos mérföldkő a Laurel három évtizedes történetében. A hazai kereskedelmi informatikai szektor egyik piacvezetőjének számító cég fejlesztéseit tíz országban használják. Szlovéniában a Shell kutak szupportja mellett a helyi Decathlonban is jelen vannak kassza- és önkiszolgálókassza-megoldásaikkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Codecool átveszi a Green Fox Academy tanulóit és oktatóit

hét dec 25 , 2023
ShareTweetPinShareMiután a napokban bejelentették a Green Fox csődjét, kérdésessé vált, hogy mi lesz a sorsa a képzés díját már kifizető tanulóknak és mentoraiknak. A Codecool programozóiskola bejelentette, hogy náluk fejezhetik be folyamatban lévő tanulmányaikat a csődöt jelentett társaság tanulói. A piac egyik legnagyobb európai szereplője, a Magyarországon is piacvezető Codecool […]
Boda József, a Codecool ügyvezetője

És még ez is...