Ingyen kíséri, segíti, támogatja a családot az Édes Kisbabám

mobilMobiltelefonos alkalmazás készült várandós kismamák számára a magzati élet fejlődésének nyomon követésére. Az ingyenesen letölthető (az nem derül ki a fejlesztők közleményéből, hogy a használat is ingyenes-e) szoftver segítségével egyebek mellett életmódtippeket kaphatnak a kismamák a táplálkozástól az oltásokon át a szépségápolásig, de akár a hivatalos ügyeik intézésével kapcsolatban is tájékozódhatnak.

Az Édes Kisbabám elnevezésű alkalmazást elindító cég ügyvezetője, Fejérdy Zsófia elmondta, hogy az alkalmazás már a fogantatás után „megfogja az édesanya kezét”, és információival, interaktív felületeivel a várandósságtól a születésig, majd később egészen a kisgyermek egyéves koráig kíséri, segíti, támogatja a családot. Legfőbb előnye, hogy mindig kéznél van, és tematizált olvasnivalóit elismert szakértők, orvosok és szülésznők, dietetikusok írták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az egyszerű németeket nyugtatja Obama

ked máj 6 , 2014
Barack Obama amerikai elnök az Angela Merkel német kancellárral tartott pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy elkötelezettje az amerikai-német „kibernetikai párbeszédnek” és igyekezett megnyugtatni az „egyszerű németeket”, hogy az Egyesült Államok nem kémkedik utánuk. (Örülnénk, ha az egyszerű magyarokat, és úgy általában a világ egyszerűit mind megpróbálná megnyugtatni. A -szerk- megj.) Obama […]
Obama meglesi Merkelt

És még ez is...